Lid worden

Ben je geïnteresseerd in judo en wil je zelf gaan judoën, of is judo iets voor je kind, dan ben je altijd welkom om eens de sfeer van de training te proeven.

Of je lid kunt worden en bij een groep kunt worden ingedeeld hangt in de eerste plaats van jezelf af. Je moet je daarvoor aanmelden! Daarnaast is het afhankelijk van leeftijd, vaardigheden en de bezetting bij de verschillende groepen. Mocht er niet direct plaats zijn ,dan kom je op de wachtlijst.

Hoe kun je lid worden:
Stap 1. Kom eens kijken bij een van de trainingen (zie trainingstijden wanneer deze zijn). Neem daar op het einde van de les even contact op met een van de trainers.
Stap 2. Vul het inschrijfformulier volledig in (klik op onderstaand formulier, vul het formulier in. Print ingevuld formulier en onderteken het). Geef het volledig ingevulde en ondertekenede formuler aan de trainer en spreek af wanneer je kunt beginnen (eventueel op wachtlijst laten zetten).

Judoclub Stoffels Tegelen Inschrijfformulier

Contributie is €50,- per half jaar voor de jeugd (tot 17 jaar). Voor senioren (17 jaar en ouder) is de contributie €60,- per half jaar. Contributie wordt geïnd per half jaar, te weten in januari en september.

Voor judoexamens en wedstrijden moet je lid zijn van Judobond Nederland.

Dit lidmaatschap moet je zelf regelen. Informatie is te vinden op www.jbn.nl.

Bij de aanmelding heb je de  volgende gegevens van de school/vereniging nodig:

Naam: Judoclub Stoffels
JBN nummer: D2SQ09G